Kerstin Gierlich

Biblioteksjef

Kerstin har vært biblioteksjefen vår siden i 2010. Og for dette har hun flyttet til Ørnes helt ifra München! De opprinnelig planlagte 2 årene er blitt til ganske mange, og det er tydelig at hun trives i Meløy. Kerstin har mastergrad i Nordiske studier, Engelsk Litteraturvitenskap og Amerikansk Litteraturhistorie fra Ludwig Maximilians Universitet i München.

Personlig liker Kerstin fremfor alt å lese blodig krim, science fiction (fremfor alt dystopier), og psykologiske thrillere. Litt på den dystre siden, men men!

Ellers elsker hun å tenke ut nye tilbud for brukere i alle aldre, og synes det er spennende at hun på den måten stadig lærer noe nytt. Har du ønsker om nye tiltak, tilbud eller arrangementer, ta kontakt!

 

 

Glenn Fagervik

Bibliotekar

Glenn har vært bibliotekar på Ørnes siden 2007. Han skulle være i ett år, men det har blitt veldig mange flere. Han er ikke fra Meløy, men har en farfar som kom fra Meløya, så han har mye slekt i området. Glenn er et bymenneske som faktisk trives på bygda, det er en ro her som ikke finnes i byen.
Av utdannelse har han mellomfag i allmenn litteraturvitenskap og bachelor i dokumentasjonsvitenskap fra Universitetet i Tromsø.

Glenn er glad i å lese musikerbiografier, og litteratur fra alle verdenshjørner, enten det er surrealistiske eller mer hverdagsrealistiske romaner. Han er også glad i en god krim i ny og ne, og ikke minst bøker som dreier seg om fremmede land og kulturer.

Pipa Edvindsen

Servicemedarbeider

Du husker kanskje Pipa fra Meløy Libris fra mange år tilbake?

Pipa flyttet til Norge og Ørnes i 2010 fra Helsinki i Finland. Litteratur er hennes hjertesak, og hun elsker å jobbe med bøker. Hun leser ganske mye nordisk, amerikansk og engelsk litteratur, alt fra de gamle gode klassikerne til det mer moderne og nye; mest romaner, og noe krim nå og da.

Hun har mastergrad i teatervitenskap og litteratur fra Helsinki universitet, og jobbet de siste 13 år i Finland i YLE kringkastning som produksjonskoordinator.

Pipa trives veldig godt her i Meløy. Det er jo det vakreste stedet i verden!

Translate »
Share This