Forfatterkveld
på fredag 2. oktober
kl. 19:00-20:00

I romanen Du, som kom ut på Flamme Forlag i mai, utforsker Håvard J. Nilsen karismatisk kristendom.
Hvordan er det å være på innsida av et slikt miljø, der Gud er alt og verden rundt er fremmed og truende, og hvordan oppleves det å rive seg løs?
Håvard skal ta oss med inn i skriveprosessen. Hvordan ble romanen til, hvilke andre forfattere er han inspirert av, og hva gjør egentlig ei slik litterær vandring med den som skriver?

Mange er blitt kjent med Håvard mens han jobbet v/ Nordlandsmuseet på Ørnes. Kom og hør foredraget om hans første roman!

Obs:
– Alle som besøker oss, skal holde seg til våre smittevernsregler
– Under arrangementet skal vi tilrettelegge for at alle skal kunne sitte med god avstand
– Sprit hendene når du kommer inn, og hold avstand til andre!
– Er du syk, skal du holde deg hjemme

Inngang: kr. 200

Siden vi har et begrenset antall plasser, anbefaler vi at du sikrer deg billett i forhåndssalg på biblioteket!

Håvard J. Nilsen
Du av Håvard J. Nilsen, Flamme Forlag 2020